Tasarım, Kodlama, Premium Accounts

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

2 posters

Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not ;)

Kai
    Kai
    Daimi Üye
    Daimi Üye

Aktiflik :
    Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not  ;) Left_bar_bleue10 / 99910 / 999Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not  ;) Right_bar_bleue

Erkek
    Uzmanlık : Null
    Grup :

Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not  ;) Empty Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not ;)

Mesaj tarafından Kai Paz Ağus. 17, 2008 9:42 pm

oku gözüm

bu boku ben başlatmadım,önce onun köpekleri beni disslediler,waterfall bunun içindi,paranı verdimse cebimdeki paraya göz diktikleri içindi.kimsenin reklama ihtiyacı yok kimse reklam peşinde değil.bana yapılmadığı takdirde başka diss falanda düşünmüyorum .

adrenalin e gelince süresiz erteledim 10 parça falan var ama okul a başlayacağım yani daha yolu var. ama underground trackler herzaman çıkartacağız.

sevgiler.

sansar salvo
    --ceza---
    --ceza---
    Style Of İzmit
    Style Of İzmit

Aktiflik :
    Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not  ;) Left_bar_bleue10 / 99910 / 999Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not  ;) Right_bar_bleue

Lakap : badboy
    Uzmanlık : Null
    Ruh Hali : Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not  ;) Pusuda10

Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not  ;) Empty Geri: Sansar Ve Sago arasındaki dava için sansardan bi not ;)

Mesaj tarafından --ceza--- Cuma Ağus. 22, 2008 5:06 am

bu dawa işlerinn iice b**u çıktı zten hde cezaya anladıkk namus meselesi dedn yha sansar a nie açıon atacksan diss at atamaycaksan atmıorum de we ezkliğini anla rapin kuralı budur yha....... eski zamnları olsa diss atardı ama sagon yni tarzından snra hç znnetmiorumm öle bi şey yapacaınaa......

Similar topics

-

Forum Saati Perş. Kas. 28, 2024 9:00 am