Tasarım, Kodlama, Premium Accounts

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Tasarım, Kodlama, Premium Accounts

Tasarım, Kodlama, Premium Accounts


    Düşünceyi Dokunarak Algılama

    Trouble
    Trouble
    R00T

    R00T


    Aktiflik :
    Düşünceyi Dokunarak Algılama Left_bar_bleue950 / 999950 / 999Düşünceyi Dokunarak Algılama Right_bar_bleue

    Erkek
    Mesaj Sayısı : 1985
    Yaş : 32
    Uzmanlık : PS , PHP , HTML ,
    CSS , C , Tasarım
    Ruh Hali : Düşünceyi Dokunarak Algılama Psikop10
    Kayıt tarihi : 14/07/07

    Kişi sayfası
    CeuPuan: 999999999

    Düşünceyi Dokunarak Algılama Empty Düşünceyi Dokunarak Algılama

    Mesaj tarafından Trouble Ptsi Mart 21, 2011 6:32 am

    Bu, bir kimsenin hareket ederken kaslarını okuyarak gerçek düşüncelerini dokunma yoluyla algılamaktır.

    Dokunma yoluyla Telepati çok basittir. Bunu uygulamanın birçok yolu vardır.

    1)- Uygulamacı sağ eliyle, söz konusu şahsın sol elini veya sol eliyle sağ elini tutar;

    2)- Uygulamacı fazla sıkmadan,, şahsın kolunu sol veya sağ taraftan tutar;

    3)- Uygulamacının okuyacağı aynı düşünce üstünde yoğunlaşmış iki ayrı şahısı vardır.

    Biraz çalışmayla bu egzersizler çok rahat yapılarak istenen kişiye uygulanabilir. Ve sonunda düşüncelerini okumak istediğiniz kişinin omuzuna hafif bir dokunmayla tüm düşüncelerini algılayabilirsiniz. Dokunma yoluyla Telepatiyle zaman çok iyi değerlendirilebilir. Bunu en iyi aşağıda verilen bilgileri uygulayıp kendiniz deneyerek anlayabilirsiniz.

    BİRİNCİ ÇALIŞMA

    SAKLI OLAN BİR EŞYAYI BULMAK

    Arkadaşlarınızdan birinden gözlerinizi bir mendille bağlamasını rica edin veya ona arkanızı dönün. Sonra ona odanın gÖrünmeyecek bir yerine birşey saklamasını söyleyin, örneğin bir çakı, bir zımba» veya bir kurşun kalem.

    Eşyayı saklarken arkadaşınıza: "Bu deneyi başarmam için gereldi şartlardan birincisi bana elini vermen, ikincisi tüm dikkatinle sakladığın eşyanın bulunduğu yere, sonra da eşyaya konsantre olman gerekir, ancak o zaman sakladığın şeyi bulabilirim.' demeniz gerekir.

    Sonra sağ elini sol elinizin içine alıp tamamen gevşeyin. Tüm el kaslarınızı gevşetin ve arkadaşınızın elinin mümkün olduğu kadar az hareketini, az titreşimini almaya çalışın. Eğer hiçbir sinyal almazsanız, sessizce onu telkin edin: 'Düşün! Aklım eşyayı sakladığın yere ver!5. Sonra hemen arkadaşınızın sizinle iletişim kurabilmesi için öne doğru bir adım atın, hiç farketme-den elinizde oluşacak bir hareket, takip etmeniz gereken yolu size gösterecektir. Eğer hiçbir titreşim almazsanız, geri çekilin ve aksi yönde bir adım atın. Almaya başlayacağınız titreşimler iki şekilde olabilir: Bunlar, ya size açıkça yanlış istikamette olduğunuzu gösterecek bir gerileme, ya da arkadaşınız tarafından farkında olmadan iletilen net bir teşviktir. Her iki durumda da elinin kas hareketleri size eşyanın olduğu tarafı gösterecektir. Unutmayınki arkadaşınız eşyanın üstünde ne kadar yoğunlaşır-sa onu bulacağınızdan o kadar daha fazla emin olabilirsiniz.

    Şimdi de saklanmış başka bir eşyayı bulmaya çalışın. Bu denemeyi birden fazla arkadaşınızla yapmanız daha kolay olur. Onlara her ikisinin de başparmakları ve küçük parmakları birbirine değecek şekilde iki elle boynunuza sarılmalarını söyleyerek daha çok sinyal alabilirsiniz.

    Arkadaşlarınızın verdiği işaretleri takip ederek adım adım ilerleyin. Rahatlamanıza yardımcı olmak amacıyla gözlerinizi mümkün olduğunca uzun süre kapalı tutmalısınız. Saldı eşyaya yaklaştığuz zaman, durmanızı sağlayacak değişik bir sinyal alacaksınız. Bu omuzlarınızı etkileyen ve eşyayı almak için eğilmenizi söyleyen bir uyarı olabilir. Arkadaşlarınız şaşıracak ve büyülenecektir. Oldukça etkilenecek ve bilinçsizce size değişik deneylerde yardımcı olacaklardır.

    Not: Sonraki egzersizlere geçmeden önce saklanan eşyaları bulmak için yapılan bu birinci egzersiz serisini defalarca değişik eşyalarla yapmanız ve ustalaşmanız gerekir.

    İKİNCİ ÇALIŞMA - KİTABI BULMAK

    Bu egzersiz bir öncekinden daha zordur. Bunda gözler bağlı değildir ve eşya da önceden bilinmektedir. Eşyamız bir kitaptır ama sorun hangi kitap olduğudur. Deney oldukça büyük bir kütüphanenin olduğu bir odada yapılır. Siz odadan çıkın. Arkadaşınız eline bir kitap alsın ve onu tekrar yerine koysun (Birkaç kişi katılabilir).

    Geri döndüğünüzde arkadaşınıza veya arkadaşlarınıza seçtikleri kitap üstünde dikkatle yoğunlaşmalarını söyleyin. Sonra sız voK&en Kitaba dokunan arkadaşınızın elini tutun. Kütüphaneye doğru onunla birlikte yaklaşın, serbest olan elinizle kitaplara sıradan dokunurken yavaşça arkadaşınızın elini arkadan öne doğru sallayın. Eğer arkadaşınızın elinden hiçbir sinyal almazsanız» alt veya üst rafları da elinden bir titreşim alıncaya kadar deneyin (Doğru rafta değilseniz eli bilinçsizce yukarı veya aşağı doğru sallanır}.

    Arkadaşınızın elinde çok net bir gerilme veya sıkma hissederseniz seçtikleri kitaba çok yaklaştınız demektir. Bu titreşimi hissettiğiniz anda elinizi durdurun, Sonra arkadaşınızın gerildiğini hissettiğiniz tarafa doğru elinizi kitaplar boyunca yavaşça önden arkaya doğru gezdirin (artık arkadaşınızın elini sallamaya gerek yok, tutmak yeterlidir]. Bu aşamaya geldiğinizde çok dikkatli devam edin. En ufak bir hareketi bile sezmelisiniz. Hareketi algıladığınız anda durun. Büyük bir ihtimalle eliniz seçilen kitabın üstündedir.

    Bu deneyin biraz daha zor olan bir başka şekli de arkadaşınıza veya arkadaşlarınıza bir kitabın belli bir sayfasını ya da bir bölümün ilk sayfasını seçmelerini söylemek olabilir. Yine elini tutarak diğer serbest olan eli kitabın "içindekiler' kısmının üstünde gerekli sinyali alıncaya kadar bölümün her başlığında durarak gezdirin.

    Not: Daha sonra gerçek düşünceleri algılayabildiğiniz zaman bir arkadaşınıza kitabın herhangi bir sayfasından herhangi bir kelimeyi tutmasını söyleyip onu tahmin edebilirsiniz.

    ÜÇÜNCÜ ÇALIŞMA;

    BİR KİMSENİN AKLINDAKİ BİR KELİMEYİ NASIL OKURSUNUZ?

    Elinize, yazmak için bir karatahta ya da bir kâğıt alın. Arkadaşınızın sağ elini sol elinizin içine alm ve ona bir isim ya da bir kelime düşünmesini ve onun üstünde yoğunlaşmasını söyleyin.

    Sonra sağ elinizdeki tebeşirle kurşun yada bir tükenmez kalemle arkadaşınızın el hareketlerini takip ederek çizgiler çizin, Bir süre sonra bu karalamalar şekil almaya başlayacaktır. Eğer arkadaşınızın el hareketlerini dikkatlice izler ve hissettiğiniz şeyin şeldini çizebilirseniz mutlaka arkadaşınızın beynindekini veya ne düşündüğünü görüntüleyebilirsiniz. Düşüncelerini okuduğunuz arkadaşınız size farkında olmadan yardım edecektir.

    DÖRDÜNCÜ ÇALİŞMA TÜM DÜŞÜNCEYİ ALGILAMA

    Bu deneye başlamadan önce kas hareketlerini anlama sanatında mutlaka uzmanlaşmış olmanız gerekir. Önceki egzersizlerin her birini tatbik eder ve başanrsamz aşağıdaki çalışmayı deneyebilirsiniz.

    Örneğin bir şeker kutusunu elinize alıp onu açıp aranızda-kilerden birine ikram etmeniz istenebilir.

    Önceki gibi, düşüncelerini okuduğunuz kimseyle aranızda dokunsal bir iletişim oluşturun. Ama bu defa tef ikHzin de tamamen gevşemiş ve rahatlamış olması gerekir. Arkadaşınızla ilgili içinizde en ufak bir şüphe varsa ona ya iyice gevşemesini öğretin, ya da genelde rahat ve sakin olan birini buiun.(Gergm, sinirli veya dağınık bir beyin, düşünceleri kötü bir şekilde ya da saniyelik aralıklarla çevresine yayar. Zaten siz bu işte daha acemisiniz, eğer arkadaşınız gerginse başaramayabilirsiniz).

    Şimdi gözlerinizi kapatın ve arkadaşınızdan size ne yaptırmak istiyorsa onu düşünerek elinizi tutmasını söyleyin. Beyninizi boşaltın ve tamamıyle gevşeyin. Bu arada arkadaşınız, size yaptırmak istediği ilk hareketi düşünmelidir (örneğin 'şeker kutusunu eline almak'). Düşüncesini algıladığıız zaman, gözlerinizi açın ve dediğini yapın. Sonra gözlerinizi tekrar kapatıp önceki gibi adım adım her hareketi yapıncaya kadar tekrar edin. Daha önce de olduğu gibi yapılmaması gereken her harekete başlarken elinde bir gerileme hissedeceksiniz ve eğer doğrusunu tahmin ettiyseniz 'hadi!' mesajım alacaksınız. Büromla beraber elaade MssetMgmzffi dışımda arkadaşuuzın diştaıekte olduğu şey! de algılamaya başlayacaksınız, (o mâa aklımdan geçen kelimeleri veya o ya da bu şeyi yaparken fok görisnîilyö), Bu deney değişik amaçlarla defalarca tekrar edilmelidir. Unutmaymki siz de, arkadaşınız da tamamen gevşemiş olmalısınız. Algılamaya çalıştığınız duygu ya da düşünceyi yakaladığınız an üstünde yoğunlaşarak değil de gittikçe gevşeyerek onu uzatmaya çalışın. Sabrınızın karşılığını arkadaşınızın beyninden dökülecek gerçek düşüncelerle alacaksınız.

    Bu tekniği daha ileride göreceğiniz 'Düşünceleri uzaktan algılama' olayından önce öğrenmeniz daha doğrudur. Bu arada işte yeni bir egzersiz daha.
    1880'li yılların meşhur falcısı Washington Irving Bis-hop'un en gözde egzersiziydi. Kendisi gözleri kapalı bir şekilde yanında sadece yolu bilen biri olduğu halde bir at arabasını kullanabiliyordu. Sonraları bu işi otomobille yaptılar.

    Bu deneyi daha az tehlikeli bir şekilde siz de yapabilirsiniz. Farzedelimki bir yere arabanızla gidiyorsunuz fakat yolu siz değil de yanınızda oturan arkadaşınız biliyor. Ona her seferinde nereden dönüleceğini, hangi yoldan gidileceğini sormak yerine elini omuzunuza veya kolunuza koydurun ve gideceğiniz yolu adım adım düşünmeye devam edin. Önünde durmanız gereken yere gelince birdenbire sinyali alıp duracaksınız.
    Bu egzersiz tam tersi şekliyle de yapılabilir. Otomobili bir başkası kullanıyor ve yolu biliyor, siz onun yanında oturuyorsunuz ve elinizi onun koluna koyarak o aklındaki hareketi yapmadan siz ona söylüyorsunuz.
    Sizi, bundan çok daha fazla şaşırtacak bir şey olabilir. Bir süre sonra avucunuzda bir ses dalgasının basıncını" hissedebilirsiniz. Bakın bu konuda Frank R. Young ne demiş: "Ses dalgasının üstünde bir frekans size yaklaşırsa, bu frekans, ellerinizin derisiyle algılanır ve Duyum Kayıt Merkezine ulaşır. Oradan otomatik olarak böbreküstü bezlerinize yollanır (bilinçaltı veya bilinçli olarak) ve böbreküstü bezleriniz el kaslarınıza içgüdüsel olarak aniden kasılarak hafif sarsıntılı bir şekilde kendisine uygulanan basınca tepki göstermesini emreder..." (2)

    Frank R. Young, bu duyum deneyini yapmak için geceleyin yatakta uyanık olarak en zor duyulabilen sesleri dinlemeyi tavsiye ediyor. Aynı zamanda iyice gevşemeyi ve mümkün olduğu kadar uzun süre kımıldamadan öylece kalmayı da öneriyor. Eğer Dokunma yoluyla Telepati ve bu kitaptaki diğer metodlar yoluyla duyarlılığınızı geliştirebildiyseniz artık sesleri kulağınızdamı önce kaslarımızla duyabilirsin!!

    'Sesi elinizle duymayacaksınız ama bir şeylerin olup bittiğini anlayabileceksiniz, kaslarınız hafifçe gevşeyecek ve sesi kulaklarınızdan çok önce haber verecektir. Böylece kastarınıza'kulaklarınızın' görevini yüldemiş olursunuz. "Körlerde bu yetenek daha da gelişmiştir." Diyerek sözlerine devam ediyor Frank R. Young.

      Similar topics

      -

      Forum Saati C.tesi Kas. 23, 2024 5:53 pm