Tasarım, Kodlama, Premium Accounts

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Morten Hidrant ve Ben - İlknur Tolunay kitap tanıtımı

UnderTaker
    UnderTaker
    Daimi Üye
    Daimi Üye

Aktiflik :
    Morten Hidrant ve Ben - İlknur Tolunay kitap tanıtımı Left_bar_bleue10 / 99910 / 999Morten Hidrant ve Ben - İlknur Tolunay kitap tanıtımı Right_bar_bleue

Uzmanlık : Null

Morten Hidrant ve Ben - İlknur Tolunay kitap tanıtımı Empty Morten Hidrant ve Ben - İlknur Tolunay kitap tanıtımı

Mesaj tarafından UnderTaker Perş. Nis. 01, 2010 9:25 pm

Morten Hidrant ve Ben - İlknur Tolunay kitap tanıtımı - kitap özeti
    Morten Hidrant ve Ben - İlknur Tolunay kitap tanıtımı - kitap özeti
    Kitabın künyesi
    Morten, Hidrant ve Ben
    ilknur Tolunay

Cinius Yayınları

» Roman

Fiyatı : 16,00 TL

Nisan 2010, 232 sayfa, ISBN: 9786055618964

Kitap hakkında
    "Berbat, kötü, rezalet, yoğun geçen acil nöbetimin sabahında odamdaki kahve makinesi çalışmayınca yüzümü bile yıkamadan gittiğim kafeteryada aşık olacağım adamla karşılaşacağımı nasıl bilebilirdim "

Böyle başlar, Elize, mortenler ve hidrantlar arasındaki unutulmaz hikaye Elize Ankara'da özel bir hastanede çalışan genç, güzel bir doktordur Günün birinde hastaneye Çakra adında yakışıklı ve yetenekli bir doktor daha gelir Hikayenin devamı kaçınılmazdır Ancak Çakra'nın tuhaf bir sırrı vardır ve günün birinde bu sır açığa çıktığında, Elize ne düşüneceğini, neye inanacağını şaşırır

İlknur Tolunay, iyilik ve kötülük, gerçeklik ve gerçek-üstülük üzerine romantik ama post-modern, eğlenceli ama sorgulayıcı bir romanla okurlarını ilk kez selamlıyor

Similar topics

-

Forum Saati Perş. Kas. 21, 2024 11:30 pm