2-3 kişi daha olursa ilk önce site içinde daha sonra moskoyun dediği gibi siterler arası yaparız yada ilk önce antreman için başka sitelerle kapışıp daha sonra site içerisinde bir müsabaka düzenlene bilir bunuda siz seçin oylama veya aranızda anlaşarak mutabık kalabilirsiniz...
iLk dediqim qibi juriLi fLn bi müsabaka yapaLım sorasında siteLer arası yaparız sitede şampiyon fLn diiLde nasıL desem yani ben yekim dicek adam oLur =)) iLk site içinde juriLi işte 3-4 kapışmaLık bşe yaparz eşLeşmeLi eşLeşmeLeride juri yapar kazananı da juri söLer sora anLaştıqınız siteLerLe bi aramızda yani kazanan turnuwayı kazanan bi qrup kurar siteden kaç kişiLik oLucaksa katıLırız o qrupLa;))
oke tamamdır ilk site içinde yapalım ben bi tane kapışmak için site buldum ama adamlar baya iyi yapıyo biliyorum bize tın deil ama o sitede battle yapan çok kişi var okadar adam çıkaramayız burdan ne dersiniz ama o0nlarla kapışırsak çekişmeli olur hatta baya bi çekişmeli olur
ya sorun deil herkesle kapışırız iskarpile ben laputos moskoy iyi kafiye tutturuyoz yani allah kahgretsin moskoyu övdüm şaka la sonucda kardşiz önce bi kendi aramızda yapalım ben bi arkadasımı çaarıdm bugun üye olur saten kim olicak galiba
ya beyLer bşwrn bzz işn qırqırındayz battLe yaparken ama bşkLarna karşı yani kaç kişiyiz şurda battLe yapan hadi 8 kşi oLskk biLe yeter beyLer 8 kşiyi 2Li 2Li eşLeştirirz juri de oLr 3 kşi mod Lar fLn sora 8 kşyi eşLeştirirz işte 2-2-2-2 sora kazanan Lar 2-2 oLr sora 1-1 finaL oLr sora demk istdqm kazanan kişi kraL oLr moskoy un ayarLicaqı battLe ı da kaç kişi oLuruz tahminen 5 kşi fLn o 8 kşi arasından iLk 5i kraL seçer sora başLarız )
tarafından iskarpile C.tesi Ağus. 30, 2008 2:46 am
beyLer yapıcaz mı böLe bişe ona qöre konuşaLım site içinde battLe yapaLım kinq siteLer arası battLe da qrubu kursun okee ama battLe ın kinq i kursun bişeLer söLeiin kii ona qöre dwranaLm