ölüm senden glsin bna vınn senin sözlerin hep tın tın bana kaderden bhsetme imansız nasl söler bunu git bi camiye et tövbe seni anca bu kurtarır seni pis lanet adam rapime sz etme alarsın şunu şu dediğim nedr ki anlarsın sennn
Mağaradan mı çıktın bu ne tip lan Deep freezini kaldırmışlar firewall yokki zaten KAyan kayar kayana açık mekan da durur hoplar zıplar Bu sözlerin altında fena ezildin Ruh halinide belirtmemişin ama ben anladım sanırım sorunlu olcak
magaradan mı kaçtın sen be koçum ne o öyle saçma sözlerin var çocugum adam olmuşsun galıba ancak magara adamı biz burdayız rap sanamı kaldı moskoy kelimelerini zihinden çaldı yaptıgın rap bizleri baydı MClerin rap kaybı yazdıkların nanaydı koçum sana fena kaydı
way ruhsuz ruhla konuşur durur bu mudur senin rap anlayısın kudur otur beni dinle sus bi dur ruh halini şimdiden tahmin edebiliyorum kahrından geberiyosun bunu anlıyorum
gücüme güç katyor seni ezmek ne yapalım evlat hep ps weriosun bize kalıor 90'a asmak kelimeler geliyor keleş gbi sayıyor evlat kusura bakma acemiye harcanak mermi yk anca lolipop pranı wersem olur mu
elinde mavzer olsa neye yarar ateş etsen seker de sana girer belliki çok yormuşum için durmadan şişer seni az çok hayal edebilirim kafan kişir bedenin piriz bende fiş doldururum boşlugunu merak etme yaparım seninde koçlugunu
bana koçluk öğretecek olana bak kirişteki pis böcek sen önce kndi pisliğini temizle gel sonra laf yap bnce bni hayl etme olurum kabusun ezik kusura bakma canınıda acıttım
Kiriş lermi girdi sana yoksa giren şişmi Giren çıkan belli değil bu nasıl bir iştir Yine kapağı buldun arkan hemen şişti Lan 150 bpm le sizi kestik Sesinizi çıkaramadınız başınızı öne eyip pişti oynadınız
Eziklik bir marifet değil doğuştan gelen yetenektir bakıyorum burada 2 tane ezik var ezikler ezilmez çizilir derim her zman ben zaten Ama Tabi size gircekse anten Ben keserim sesimi giderim burdan yenilgimi ilan ederim resmen
eee kelime nerde bu kelime bi tarafınamı kaç tı bu kelimeler çıkartamıyosan yardıma geliyım beni yormaz sni ezdikçe eziyorum kimse sormaz seni ezmeme kimse engelk olamaz gelelim kirişlere onlardan bahsettim çünkki senden çıkardım hatıradır sanada hatırlattım
sen ezik görmek oynattı bana kasap yetmedi kendi kelimeme de söyleyyim dostum işi öğrenmk için önce ustaları izle ve dinle artık antenide tarzını belirleme de kullanırsınnn
laf söyleyip kaçmak yiğide yakışmaz sen de girecek şey nerde nüfus kağıdına iyi bir bak kadıköyü ağzına alma o ağıza anca küfürbazlık yaraşır senin bildiğin tek mekan war oradakilerde hpsi senin gbi kaşar bu gece koyup gttim sana millet gördü girişleri çıkışları sana bir şey kalıor otobüse binip el sallamak merak etme peşinden gelir soktuğum kirişler ve kaşarlar bu gecelik bu kadrlk ytr millet yksa moskoya tabut gözükecek mikrofon hep elimde sözlerim dilimde rapim aklımda gersi s.........de MOSKOYa selam olsun millet moskoya mesaj atsın acıdımı diye sorsun bir daha gelişinde yanında loliponunda getirsin ağzında lolipop elinde mikrofon adı MOSKOYÇUK olsun snra "O......... ÇOCUKLARI" Filmine kapak olsun daha sölerdim ama moskoy bu kadar da sana kapak olsun.......
moskoy kelme oyununu daha ilk günden bozdu inş. yarın daha güzel kapışmalar olur daha da önemlisi bu kadar birbirimize saysakta sonuçta her şey RAP için
Googledeki Reklamlarına Gerek Yok Kendini Burda Göster Senin Gibi Ezik Çok Hepside Kendini Batlte Şampiyonu Saneder BADBOY ~ Senin Gibi Ezikleri Tek Satırda Ezer Geçer Kelimelerimi Uzatmaya Fazla Gerek yok Bu iş Burada Biter
Aranızda Yeniyim Bana da Yer Varmı Burda Yazacağım Bir İki Kelime Üç Dört Cümle Burda Az Olsun Öz Olsun Laf Kalabalıklığına Gerek Yok Şampiyon Olmaya Gelmedim Şampiyonluklara Karnım Tok
verdin kelimeyi şimdi sen beklersin benden kendime şampiyon demeyi lakin çok beklersin asıl şampiyon başarandır kendini gizlemeyi bunları oku kendine bir ders çıkar vede ögren çay demlemeyi bunu da anladıktan sonra kendene bir bardak doldur içirken unutma ustune dökmeyi
ben den hep sakin olammı beklediler açtıgım yeniş sayfaları hacklediler ben istemedim bu hayatı vede şampiyon olmayı zaten deilim istemem solmayı sildim içimden acıymayı vede korkmayı ancak lazım oluyo sizlerlen konuşurken